Akumulatorske škarje za travo in grmičevje 3,6 V

-30%
Standard price 85,90 €. Prihranite 30% (26 €) 59,90 €
Pošiljamo v 24 urah.
kom

Koda izdelka: POWPM1093

Akumulatorske škarje za travo in grmičevje Powermat PM-ANTK-3,6V so nepogrešljiv pripomoček pri delu na vrtu. Končna obdelava robov trate, še nikoli ni bila tako enostavna. Zahvaljujoč uporabi litij-ionske baterije s kapaciteto 1500 mAh, postanejo zelo priročen pomočnik in ni vam treba skrbeti za neprijeten kabel.

Ergonomski ročaj, prekrit s protizdrsno podlogo, bo skupaj z nizko težo poskrbel za udobno in varno delo. V kompletu dobite strižnik za travo širine 83 mm in strižnik za grmičevje dolžine 120 mm z razmikom med zobmi 6 mm. Zamenjava rezila se opravi s sistemom brez orodja, ki vam omogoča hitro zamenjavo škarij za travo s škarjami za grmičevje. Uporaba dveh nožev omogoča natančno oblikovanje robov trate in manjših grmov.

Vsebina paketa:

  • Akumulatorske škarje
  • List trave
  • Rezilo za grmičevje
  • Polnilec
  • Priročnik

LED indikatorji:
Učinkovita baterija omogoča dolgotrajno delovanje naprave. O stanju napolnjenosti akumulatorja boste izvedeli iz barvnih LED diod, ki svetijo, ko motor deluje.

Varstvo pri delu:
V primeru nenamernega zagozditve rezil ali nujnega primera je na hrbtni strani škarij ključavnica, ki takoj izklopi motor in gibanje rezila. Aktivacija ključavnice pomeni, da motorja ni mogoče zagnati.

Enostavna zamenjava rezila:
Zahvaljujoč vrtljivemu mehanizmu in gumbu za odpiranje spodnjega pokrova lahko enostavno zamenjate rezila za košnjo grmovja ali trave.

Tehnični parametri:

Napajanje škarij: Baterija

Napajanje polnilca: 230V / 50Hz

Napetost baterije: 3,6V

Kapaciteta baterije: 1500 mAh

Vrsta baterije: Litij-ionska

Hitrost brez obremenitve: 1100 vrt/min

Širina rezila trave: 83 mm

Dolžina rezila puše: 120 mm

Razmak med zobmi: 6 mm

Čas polnjenja: 3 - 5 [h]

Maksimalni delovni čas: 40 minut

Dolžina po raztegnjeni roki: 120 cm

Dolžina po zloženi roki: 85 cm