Dekorativna akrilna stenska ogledala

Cena
23,30 €

Koda izdelka
FLEL30

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Okrogla ali ovalna dekorativna lepljiva akrilna ogledala so kot nalašč za steno na hodniku, v dnevni sobi ali spalnici. Ogledala, ki jih najdete v naši ponudbi, so dekorativna, kar pomeni, da je odsev, ki ga vidite v njih, rahlo popačen. Zato ne priporočamo, da se ta ogledala uporabljajo kot popolna zamenjava za klasična ogledala, pri katerih je odsev natančen in oster. Ogledala kot stenska dekoracija vam bodo všeč, če želite sodobno in elegantno zaključiti sobo in stenske slike niso ravno tisto, kar imate v mislih.

Dimenzije:

Širina: 30 cm

Višina: 30 cm

Debelina: 3 mm.

Število delov: 1

Okrasna ogledala so izdelana iz italijanskega akrilnega stekla. Ogledala so lahka, nelomljiva, odsev v njih pa je rahlo popačen. Ta ogledala so primerna samo za dekorativne namene.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Zaščita materiala in montaža: Ogledalo je enostavno pritrditi na steno z močnim dvostranskim lepilnim trakom, ki se nahaja na zadnji strani ogledala. Šablona in navodila, ki so priložena v paketu, vam bodo pomagala doseči popoln in natančen okras. Na površini ogledala je nalepljena tudi zaščitna folija, ki nikakor ne bo opraskala ogledala v škatli. Po namestitvi ogledala na steno priporočamo, da z ogledala odlepite to zaščitno folijo.

Parameter

Motiv Sodobno