Dekorativno kvadratno ogledalo z motivom konja

Cena
43,60 €

Koda izdelka
FLEL66A

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Ogledala so dekorativni element, ki bo izstopal v vsakem domu. Njihove kvadratne in pravokotne oblike je mogoče kombinirati in jih uporabiti tudi za ustvarjanje različnih okraskov na steni. Ker ta ogledala niso obešena na steno na klasičen način, temveč so na steno prilepljena s posebnim lepilnim trakom, ki je priložen v paketu, na steni ne puščajo neželenih lukenj. Strah, da se bo ogledalo sprostilo, padlo in razbilo, je odveč. Ta ogledala so izdelana iz akrilnega stekla, ki je v primerjavi z običajnim steklom veliko lažje in odporno proti razbitju. Z njimi lahko okrasite tudi otroško sobo, ne da bi pri tem obstajala nevarnost poškodb.

Dimenzije:

Širina: 50 cm

Višina: 50 cm

Debelina: 3 mm.

Število delov: 1

Okrasna ogledala so izdelana iz italijanskega akrilnega stekla. Ogledala so lahka, nelomljiva, odsev v njih pa je rahlo popačen. Ta ogledala so primerna samo za dekorativne namene.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Zaščita materiala in namestitev : ogledalo se enostavno pritrdi na steno z močnim dvostranskim lepilnim trakom, ki se nahaja na hrbtni strani ogledala. Šablona in navodila, ki so priložena v paketu, vam bodo pomagala doseči popoln in natančen okras. Na površini ogledala je nalepljena tudi zaščitna folija, ki zagotavlja, da se ogledalo v škatli ne bo opraskalo. Po namestitvi ogledala na steno priporočamo, da z ogledala odlepite to zaščitno folijo.

Parameter

Motiv Narava in živali