Direktni vretenasti brusilnik PM-MST-250T

Cena
40,60 €

Koda izdelka
POWPM1174

Pošiljamo v 24 urah.
kom

Vrtajte, brusite in krtačite z večnamenskim brusilnikom in njegovim priborom. Ta mini natančni brusilnik je opremljen s pokrovčkom (hitra spojka), na katerega lahko pritrdite različne konice. Poleg tega ima večnamenski brusilnik gibljiv priključek dolžine 107 cm, ki je še posebej uporaben pri delu na težko dostopnih mestih. Gumb za zaklepanje omogoča hitro menjavo konic. Posebno ojačana objemka zagotavlja varno pritrditev konic. Regulacija hitrosti zagotavlja prilagajanje delovne hitrosti vrsti obdelovanih materialov. Brusilnik je idealno orodje za delo v delavnicah: brušenje, graviranje, poliranje, rezkanje in izdelava nakita, modeliranje in hobi. Ima udoben ročaj in dodatni ročaj z LED osvetlitvijo, zahvaljujoč kateremu brusilnik enostavno obesimo na primerno mesto.

Komplet vsebuje več elementov, zahvaljujoč katerim lahko izberete konico, ki jo potrebujete za svoje delo. Vse je shranjeno v praktični škatli za shranjevanje. Z uporabo kotnega modula lahko enostavno nabrusite vse vrste rezil. Zahvaljujoč nastavku za pozicioniranje z vidno lestvico v milimetrih in palcih lahko preprosto določite globino vrtanja in rezkanja. Gibljiva gred dolžine 107 cm omogoča delo na težko dostopnih mestih.

Komplet vključuje:

Mini brusilnik - vrtalnik 250W

4 x adapter

2 x baterija za LED osvetlitev ozadja

Ukrivljena gred z držalom za pribor

Ključ za zaklepanje vretena za gibljivo gred

Set čopičev

36 x rezalna kolesa

Vreteno za montažo kolutnih koles

6 x brusni trak (brusni obroč)

Držalo za trak

4 x vtičnica (2 x 3,2 mm / 2 x 2,3 mm)

Kamen za brušenje

9 x brusilni kamen (monokristalni aluminijev oksid 32A)

4x polirni filc

Vreteno za pritrditev polirnih filcev

28 x disk za brusni papir

3 x rezkarji

2 x sveder

Adapter ima prozoren - debel plastični pokrov, ki ščiti telo in oči pred iskrami. Nastavek za ostrenje in brušenje pod kotom. Nastavek za pozicioniranje za uporabo pri vrtanju in rezkanju. Nastavek z LED osvetlitvijo in dodatnim ročajem 2 v 1.

Tehnični parametri:

Napetost: 230 V ~ 50 Hz

Moč: 250 W

Število vrtljajev: 8.000 - 35.000 vrt/min

Premer rokavov: 3,2 mm / 2,3 mm

Število dodatkov: 100 kosov

Parameter

Barva Siva