Dvostransko posteljno pregrinjalo črne barve z vzorcem 200 x 220 cm

Cena
32,40 €

Proizvajalec

Koda izdelka
TUTNAZ-00407

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Predstavljamo moderno posteljno pregrinjalo, ki ima v primerjavi z navadnimi posteljnimi pregrinjali to prednost, da je dvostransko pregrinjalo, torej dve posteljni pregrinjali v enem. Vsaka stran je drugačne barve, kot je prikazano na sliki. Če razmišljate o okrasni odeji za svojo spalnico, ne iščite več. Odslej bo vaša postelja vedno elegantno postlana.

Ta posteljna pregrinjala odlikuje zelo kvaliteten material in natančna izdelava. Materiali, uporabljeni pri izdelavi, so strokovno izbrani in predvsem dolgotrajno preizkušeni v praksi. Ni vam treba skrbeti, da se bo vaše posteljno pregrinjalo po kratki uporabi zmečkalo ali obrabljeno. Ta elegantna posteljna prevleka je zelo prijetna na dotik, zato je možno, da boste lahko zaspali, ne da bi jo morali odložiti s postelje. To posteljno pregrinjalo bo služilo kot posteljno pregrinjalo, ki zlahka razveseli vašo spalnico.

V naši trgovini poiščite dodatne blazine k pregrinjalom. Poleg vzglavnikov vam ponujamo tudi že izdelane elegantne zavese, tople in debele odeje ter posteljnino, da boste zlahka prenovili svoj dom. Ni potrebe po notranjem oblikovalcu. Preprosto uskladite svoj dom s svojimi barvami. Nudimo pregrinjala za enojne in zakonske postelje. Vsako pregrinjalo je zavito v plastično vrečko, tako da je enostavno za shranjevanje in transport. Ta odeja ni samo estetska, ampak tudi praktična. In če razmišljate o posebnem darilu ... je tik pred vami. Nič več stresa zaradi nepričakovanega obiska. Enostavno pospravite posteljo v nekaj sekundah. Posteljna prevleka Magic je na svojem mestu.

širina 200 cm x dolžina 220 cm

100% poliester

Dimenzijska toleranca +/- 3%

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Parameter

Barva Črna
Dimenzije 200 x 220 cm
Motiv Brez motiva