Elegantna stenska ura - Farba produktu: Temno zelena

Cena
46,70 €

Koda izdelka
FLEZ60_DARKGREEN

Izboljšajte izbor izdelkov
varianta ne obstaja

Pošiljamo v 24 urah.
kom

Ali menite, da nam ura na steni služi samo za obveščanje o času? Odvrnili vas bomo od te ideje in vam pokazali, kako lahko stenske ure naredijo vaš dom prijetnejši in udobnejši. Ponujamo vam široko paleto stenskih ur v različnih barvah, oblikah, velikostih in unikatnih dizajnih. So tudi izjemen dekorativni dodatek, ki lahko izstopa na steni vaše dnevne sobe, kuhinje, spalnice ali hodnika. Možnosti njihove lokacije so neomejene.

Material, iz katerega so izdelani, bo poskrbel za njihovo nezlomljivost in tako boste uživali tudi v njihovi dolgi življenjski dobi. V naši ponudbi lahko izberete tudi stenske ure, ki jih lahko obesite klasično ali celo takšne, ki jih lahko prilepite direktno na steno. Ura bo zlahka postala središče ne le vaše pozornosti, ampak tudi pozornosti vaših gostov.

Širina: 50 cm

Višina: 50 cm

Debelina: 3 mm

Material ure je sestavljen iz PMA - gre za akrilno steklo, ki vsebuje tudi sijaj. Je zelo podoben klasičnemu steklu, s to razliko, da je precej lažji. Pri izdelavi se pazi na natančnost, temeljitost in natančnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na posamezne nastavitve.

Ura vsebuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje – brez učinka tiktakanja. Priložena je baterija AA.

Pri pakiranju ure smo zelo previdni, da vam bo blago dostavljeno nepoškodovano. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Izbira barve: da

Parameter

Barva Oranžna
Motiv Sodobno