Elegantno sivo prešito posteljno pregrinjalo 220 x 240 cm

Cena
26,30 €

Proizvajalec

Koda izdelka
TUTNAZ-08516

Pošiljamo v 24 urah.
kom

O produktu

Predstavljamo moderno posteljno pregrinjalo, ki je v primerjavi z drugimi dvostransko, kar vam da dve posteljni pregrinjali v enem. Vsaka stran je drugačne barve, kot je prikazano na sliki. Če razmišljate o okrasni odeji za svojo spalnico, ne iščite več. Odslej bo vaša postelja vedno elegantno postlana.

Ta posteljna pregrinjala odlikuje zelo kvaliteten material in natančna izdelava. Materiali, uporabljeni pri izdelavi, so strokovno izbrani in predvsem dolgotrajno preizkušeni v praksi. Ni vam treba skrbeti, da bi se vaše posteljno pregrinjalo po kratki uporabi zmečkalo ali obrabilo. Ta elegantna posteljna prevleka je zelo prijetna na dotik, zato se zna zgoditi, da zaspite brez da bi jo vzeli iz postelje. To posteljno pregrinjalo služi kot posteljno pregrinjalo, ki krasi vašo spalnico.

V naši trgovini poiščite dodatne blazine k pregrinjalom. Poleg vzglavnikov vam ponujamo tudi že izdelane elegantne zavese, tople in debele odeje ter posteljnino, da boste zlahka prenovili svoj dom. Ni potrebe po notranjem oblikovalcu. Preprosto uskladite svoj dom s svojimi barvami. Nudimo pregrinjala za enojne in zakonske postelje. Vsako pregrinjalo je zavito v plastično vrečko, tako da je enostavno za shranjevanje in prevažanje. Ta odeja ni samo estetska, ampak tudi praktična. In če razmišljate o posebnem darilu ... je tik pred vami. Nič več stresa zaradi nepričakovanega obiska. Enostavno pospravite posteljo v nekaj sekundah. Posteljna prevleka Magic je na svojem mestu.

Dimenzije

širina 220 cm x dolžina 240 cm

100% poliester

Dodatne informacije

Dimenzijska toleranca +/- 3%

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Parameter

Barva Siva
Dimenzije 220 x 240 cm
Motiv Prešita