Odeje, rjuhe ali kopalni plašči – Zaščitite se pred zimo

Če ste tudi vi ljubitelji toplote, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kako preživeti to hladno vreme v udobju svojega doma.

Najprej so to tople, debele odeje, v katere se lahko zavijete od glave do pet ali pa jih preprosto odvržete čez kavč ali posteljo in uživate v njihovi mehkobi. Uporabite jih za sprostitev, kadar berete, filmski večer z družino ali kratek spanec.

Druga obvezna oprema za hladne dni so topli kopalni plašči, v katerih se boste počutili kot v vati. Predstavljajte si, da ste pravkar stopili iz tople kopeli, si nadeli mehak kopalni plašč in se ob skodelici vročega čaja ali kave pravkar sproščate. Vas to ne mika?

Posteljne rjuhe so bistveni del postelje, ki vas bodo grele predvsem ponoči. V zimski sezoni prevladujejo bombažne in flanelne rjuhe, ki zaradi svoje kakovosti zagotavljajo odličen spanec in se ne uničijo niti po večkratnem pranju ali uporabi.

Časi, ko je imel hišni tekstil le praktično funkcijo, so že zdavnaj mimo. Dandanes so dodatki za dom kos doma, ki ga izberemo tako, da se ujema s celotnim dizajnom naše notranjosti. V asortimanu naše trgovine, boste našli veliko izbiro tekstila za dom za hladnejše dni. Ponujamo različne odeje, posteljnine, preproge, kopalne plašče ali posteljna pregrinjala za vso družino.