Bela otroška stenska ura s sliko

32,10 €
Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Koda izdelka: FLEZ92A

Otroške stenske ure bi morale biti del vsake otroške sobe. Otroci, ko so majhni, pridobijo osnovno predstavo o času, ki je pomembna za to, kako bodo s časom delovali v prihodnosti. Stenska ura v otroški sobi je tudi pomemben element v obdobju, ko se otroci učijo poznavanja časa. V tem primeru jim bo zagotovo bolj zanimiva in privlačna ura z otroškim motivom kot navadna stenska ura, ki visi, na primer v kuhinji.

Otroške ure iz naše ponudbe so opremljene z mehanizmom, ki zagotavlja njihovo tiho delovanje. V otroški sobi ne boste slišali nepotrebnega tikanja, ki bi lahko zmotilo vašega otroka med spanjem. Igrivi vzorci in oblike ur na steni otroške sobe bodo razveselili vaše malčke in so lahko odlično darilo.


Širina: 30 cm

Višina: 30 cm

Debelina: 3 mm

Material ure je sestavljen iz akrilnega stekla, ki vsebuje tudi sijaj. Je zelo podoben klasičnemu steklu, s to razliko, da je precej lažji. Pri izdelavi se pazi na natančnost, temeljitost in natančnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na posamezne nastavitve.

Ura vsebuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje – brez učinka tiktakanja. Priložena je baterija AA.

Pri pakiranju ure smo zelo previdni, da vam bo blago dostavljeno nepoškodovano. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Parameter

Barva Bela
Vzorec Otroški