Bencinska motorna kosa z močjo 5,2 KM PM-KS-520HAVM in praktični dodatki

Koda izdelka: POWPM1057

Izdelek ni več v ponudbi

Motorna kosa znamke Powermat bo odličen pomočnik na vašem vrtu. Je profesionalna naprava z vgrajeno povezovalno palico, namenjena za košnjo trave in grmovja na vrtu ali sadovnjaku, opremljena z RedVib sistemom proti vibracijam , ki zmanjšuje tresljaje, ki nastanejo med delovanjem. Zahvaljujoč prefinjeni zasnovi, majhni teži in udobnemu traku , ki razbremeni roke in hrbtenico, je delo z motorno kosilnico veliko lažje in udobneje, ne da bi obremenili hrbtenico in ramena. Sam trak je opremljen z debelo plastično zaščito, ki ščiti boke pred odrgnino. Priročna nastavitev pasu omogoča, da se motorna kosa hitro prilagodi velikosti telesa uporabnika in želeni višini košnje od tal. Motorna kosa je opremljena s priročnim sprožilcem plina s protinamernim blokiranjem in stikalom s funkcijo blokiranja hitrosti.

Paket vključuje tudi praktične dodatke:

  • Zaščitna maska
  • 2x avtomatska obrezovalna glava
  • Komplet servisnega orodja
  • Trizobni disk za visoko in gosto travo
  • Udoben pas
  • Rezalna vrvica 2,4 mm, 10 m
  • Rezervoar za mešanico olja in goriva
  • Zaščitne rokavice
  • Priročnik

Motorna kosa ima dvotaktni motor s prostornino 51,7 cm3 z največjo močjo 5,2 KM . Zahvaljujoč uporabi centrifugalne sklopke s kakovostno oblogo je delo z napravo zelo udobno in varno. Motor ima mehansko črpalko za gorivo, zahvaljujoč kateri lahko po daljšem izklopu naprave črpa gorivo v uplinjač in tako se motor zažene brez večjih naporov. Pogon motorne kose je izdelan iz jeklene palice, zaključene z več zagozdi, kar je ključnega pomena predvsem pri večjih obremenitvah kot na primer košnja z nožem. Večino motornih kosilnic poganja kabel, kar bistveno skrajša njihovo življenjsko dobo.

Glava motorne kose, ki je del kompleta, je izdelana iz mehke in trpežne plastike, ki ne poka, zaradi česar je bolj trpežna od standardnih glav. Ročaj glave se lahko prosto vrti, kar olajša košnjo na težko dostopnih mestih. Naprava potrebuje gorivo v obliki mešanice 95-oktanskega bencina in olja za mešanice za 2-taktne motorje. Uporaba 2 obročev na batu zagotavlja dodatno tesnjenje in tudi izboljša zmogljivost motorja. Uporabniki sami bodo zagotovo cenili enostavno zamenjavo rezalnih pripomočkov in raven hrupa, ki je zaradi velike moči motorja izjemno nizka. Motorna kosa je opremljena z visokokakovostnim japonskim membranskim uplinjačjem Midori.

Tehnični parametri:

Proizvajalec : POWERMAT

Model : PM-KS-520HAVM

Učinkovita moč : 3,8 kW / 5,2 KM

Tip motorja : 2-taktni

Največja hitrost : 11000 [rpm]

Hitrost v prostem teku: 2800-3200 [rpm]

Hitrost ožemanja: 2800-3200 [rpm]

Prostornina motorja : 51,7 cm3

Nazivna moč motorja : 1,65 kW / 2,2 KM

Širina reza : 420 mm

Premer rezalne plošče : 255 mm

Vrsta sklopke : centrifugalna sklopka

Vrsta uplinjača : diafragma

Vrsta vžigalne svečke : LD-L7T

Vžigalni sistem o​r​c​i : CDI

Prostornina rezervoarja za gorivo : 1,2 l

Teža : 8 kg

Učinkovite rešitve za moč - učinkovita zmogljivost motorja

Parameter

Barva Siva