Črna okrogla kuhinjska ura

Koda izdelka: FLEZ43-1

Izdelek ni več v ponudbi

Ženske bi lahko govorile o tem, koliko časa preživijo v kuhinji in kolikokrat pogledajo na uro. Da bo meso dobro pečeno in torta v pečici ne bi bila predolgo, je treba bolj kot kdaj koli prej paziti na čas. Ure v naši ponudbi so oblikovane tako, da se njihov stil in motiv prilegajo kuhinjskemu okolju.

Izberite uro klasične oblike ali uro, ki je sestavljena iz več delov in tako tvori edinstveno obliko, ali pa je del napisa. Skodelica kave, čajnik ali krožnik z jedilnim priborom, obešenim na steno, zagotovo ni tradicionalna kuhinjska oprema. Vse stenske ure v izbranih motivih lahko enostavno obesite tudi v kavarni ali restavraciji. Vse ure iz naše ponudbe delujejo tiho, kar pomeni, da ne slišite tiktakanja.

Širina: 31 cm

Višina: 30 cm

Debelina: 3 mm

Material ure je sestavljen iz PMA - gre za sijajno akrilno steklo. Je zelo podoben klasičnemu steklu, z razliko, da je precej lažji. Pri izdelavi se pazi na natančnost, temeljitost in natančnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na posamezne nastavitve.

Ura vsebuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje – brez tiktakanja. Priložena je baterija AA.

Pri pakiranju ure pazimo, da se izognemo poškodbam, da vam bo blago dostavljeno brez poškodb. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Izbira barve: da

Parameter

Barva Črna
Slog Moderno