Edinstven črn igralni stol z naslonom za noge COMBAT 5.0

-11%
Cena
145,30 €

Prvotna cena
162,60 €

Prihranite
11% (17,30 €)

Koda izdelka
HUZCOMBAT-5-0-BLACK

Pošiljamo v 24 urah.
kom

Pričakujete udobje in udobje ali je igranje za vas trenutek sprostitve? FORCE 5.0 z oporo za noge vam omogoča, da udobno iztegnete noge, se sprostite in sprostite. Površina z materialom, ki posnema ogljikova vlakna, daje stolu igriv značaj in slog.

Kako vas bo osvojil igralni stol COMBAT 5.0?

Prezračen material z mrežasto strukturo zagotavlja najboljšo možno zračnost stola in učinkovito odvaja toploto, tako da ni pretiranega potenja. Najlonska mreža je dodatno ojačana, da je material trpežen in praktičen za uporabo. Masiven, čvrst hrbtni naslon iz fleksibilnega materiala Nylon FX daje neverjeten vtis. Izgleda kot oklep, zahvaljujoč kateremu stol pridobi izjemno agresiven dizajn.

Funkcija SeatRest vam omogoča hitro nastavitev naslonjala na pravilen kot. Čvrsti, dolgi nasloni za roke zagotavljajo ustrezno podporo za podlakti in zmanjšujejo obremenitev ramen in hrbtenice, tudi med več urami za računalnikom. Naslonjala za roke so izdelana iz mehkega materiala, odpornega na deformacije. Pet dvojnih koles iz poliuretanske gume ščiti tla pred praskami.

Specifikacije:

Proizvajalec: HUZARO

Model: Combat 5.0 Black

Certifikati: SGS

Materiali : najlonska mreža

Konstrukcija: najlon fx

Mehanizem: dvojni nagib

Največja teža uporabnika: 140 kg

Parameter

Barva Črna