Ekskluzivna električna po višini nastavljiva igralna miza HERO 8.5

-15%

Koda izdelka: HUZHERO-8-5

Izdelek ni več v ponudbi

Hero 8.5 je idealen za vse aktivnosti, med katerimi preživimo veliko časa. Dolgo igranje iger, dolgo učenje ali delo s polnim delovnim časom – vsaka od teh dejavnosti je ugodnejša, če je naš prostor ergonomski in spreminjanje položaja zahteva samo en gumb. Udobno sedenje ali iztegovanje hrbta? Ni vam treba izbirati, Hero 8.5 je miza, kjer lahko udobno zavzamete kateri koli položaj. Odlično tako za otroško sobo kot za pisarno.

Igralna miza HERO 8.5 je izjemna! zakaj?

Miza Hero 8.5 je opremljena s sodobno nadzorno ploščo z modulom, ki vas opomni na spremembo delovnega položaja za mizo. Izberite 1 od 3 možnosti (30 minut, 45 minut ali 60 minut) in miza vas bo opomnila, da spremenite položaj za mizo, da stojite ali sedite. Višino mizne plošče uravnava udobna nadzorna plošča. Zahvaljujoč možnosti pomnilnika se lahko enostavno vrnete na predhodno konfigurirane priljubljene nastavitve mize – za sedeče in stoječe položaje. Plošča je nameščena na ergonomskem mestu, ki je vedno pri roki. LED zaslon prikazuje trenutno višino mize z natančnostjo 1 cm. Zgornji motor zagotavlja nemoteno premikanje naložene mizne plošče (skupna teža do 80 kg).

Namizna plošča je izdelana iz trpežne MDF plošče in prekrita s posebnim premazom, podobnim karbonu. Z debelino 15 mm zagotavlja vzdržljivost in stabilnost. Miza ima dve luknji za razporeditev kablov. Vhodi so nameščeni na obeh straneh mize, tako da bo vaša miza ne glede na namestitev videti urejena. Priloženo je tudi udobno in praktično držalo za slušalke in držalo za pijačo.

Specifikacije

Proizvajalec: Huzaro

Model: Hero 8.5

Konstrukcija: električni, aluminij

Nadzor: LED nadzorna plošča

Višina mize : min 74 cm - max. 119 cm

Namizna plošča: 140 cm x 60 cm

Nosilnost mize: do 80 kg

Debelina mize: 1,5 cm

Držala: za slušalke, za pijačo

Noge: nastavljive

Parameter

Barva Črna