Ergonomski gaming modri fotelj z naslonom za noge COMBAT 3.0

-11%
Standard price 149 €. Prihranite 11% (17 €) 132 €
Pošiljamo v 24 urah.
kom

Koda izdelka: HUZCOMBAT-3-0-BLUE

Fotelj HUZARO ima certifikata SGS in CE, ki potrjujejo najvišjo kakovost in skladnost z mednarodnimi standardi. HUZARO COMBAT 3.0 s svojo proizvodno tehnologijo AIR MESH zagotavlja svežino, udobje in hlad tudi med več urami uporabe. Zložljiva, nastavljiva opora za noge, ki zagotavlja stabilno podporo stopalom, je skrivna super moč Combat 3.0

Če ste izbrali HUZARO COMBAT 3.0, ste se pravilno odločili! zakaj?

Posebna mehka gobica in Thermo-Elastic pena v kombinaciji z materialom AiR MESH zagotavljata ne le pravilno kroženje zraka. Ta rešitev zagotavlja tudi ustrezno kakovost in odpornost na deformacije. Masiven, čvrst hrbtni naslon iz fleksibilnega materiala Nylon FX daje neverjeten vtis. Poleg tega ima posebne dovode, ki podpirajo kroženje zraka skozi naslonjalo, kar uporabniku zagotavlja še večje udobje in udobje. Funkcija SeatRest vam omogoča hitro nastavitev naslonjala na pravilen kot.

Čvrsti, dolgi nasloni za roke zagotavljajo ustrezno podporo za podlakti in zmanjšujejo obremenitev ramen in hrbtenice, tudi če ste več ur pred računalnikom. Naslonjala za roke so izdelana iz mehke gobice, odporne na deformacije, prevlečene z materialom prijetnim na dotik, ki zagotavlja visoko ugodje in udobje. Trpežna in zanesljiva konstrukcija z nosilnostjo do 140 kg. Sedež je opremljen z zgornjim vzvodom za plin. Ta rešitev v kombinaciji z dvižnim mehanizmom in mehanizmom za nastavitev naslonjala omogoča prosto prilagajanje položaja stola potrebam uporabnika. Pet dvojnih koles iz poliuretanske gume zagotavlja enostavno premikanje stola, uporabljeni materiali pa ščitijo tla pred praskami in odrgninami.

Specifikacije:

Proizvajalec: HUZARO

Model: Combat 3.0

Certifikati: SGS

Materiali : mreža

Konstrukcija: najlon fx

Gobica: zračna, v kombinaciji s hladno peno

Druge informacije: nastavljiv kot naklona z zaklepanjem

Mehanizem: TILT Dual

Največja teža uporabnika: 140 kg

Parameter

Barva Modra