Kitten otroška stenska ura

Cena
29,40 €

Koda izdelka
FLEZ65B

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Otroške stenske ure bi morale biti del vsake otroške sobe. Otroci šele v mladosti pridobijo osnovno predstavo o času, od katere je odvisno, kako bodo s časom delali v prihodnosti. Stenska ura v otroški sobi je tudi pomemben element v obdobju, ko se otroci učijo časa. V tem primeru jim bo zagotovo bolj zanimiva in privlačna ura z otroškim motivom kot navadna stenska ura, ki visi, na primer v kuhinji.

Otroške ure so opremljene z mehanizmom, ki zagotavlja njihovo tiho delovanje. V otroški sobi ne boste slišali nepotrebnega tikanja, ki bi vašega otroka lahko motilo med spanjem. Igrivi vzorci in oblike ur na steni otroške sobe bodo razveselili vaše malčke in so lahko odlično darilo.

Širina: 30 cm

Višina: 30 cm

Debelina: 3 mm

Material je sestavljen iz akrilnega stekla, ki vsebuje tudi sijaj. Je zelo podoben klasičnemu steklu, s to razliko, da je precej lažji. Pri izdelavi se pazi na natančnost, temeljitost in natančnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na posamezne nastavitve.

Ura vsebuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje – brez učinka tiktakanja. Priložena je baterija AA.

Pri pakiranju ure smo zelo previdni, da vam bo blago dostavljeno nepoškodovano. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Parameter

Barva Bela
Motiv Narava in živali