Akrilna stenska ogledala

41,90 €
Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Koda izdelka: FLEL73

Okrogla ali ovalna dekorativna lepljiva akrilna ogledala so kot nalašč za steno na hodniku, v dnevni sobi ali spalnici. Ogledala, ki jih najdete v naši ponudbi, so dekorativna, kar pomeni, da je odsev, ki ga vidite v njih, rahlo popačen. Zato ne priporočamo, da se ta ogledala uporabljajo kot popolna zamenjava za klasična ogledala, pri katerih je odsev natančen in oster. Ogledala kot stenska dekoracija vam bodo všeč, če želite svojemu prostoru dodati sodoben in eleganten pridih, stenske slike pa niso ravno tisto, kar imate v mislih.

Dimenzije:

Širina: 40 cm

Višina: 125 cm

Debelina: 3 mm.

Okrasna ogledala so izdelana iz italijanskega akrilnega stekla. Zrcala so lahka, nelomljiva, odsev v njih pa je rahlo popačen. Ta ogledala so primerna le za dekorativne namene.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Zaščita materiala in montaža: Ogledalo je enostavno pritrditi na steno z močnim dvostranskim lepilnim trakom, ki se nahaja na hrbtni strani ogledala. Šablona in navodila, ki so priložena v paketu, vam bodo pomagala doseči popoln in natančen okras. Na površini ogledala je nalepljena tudi zaščitna folija, ki nikakor ne bo opraskala ogledala v škatli. Po namestitvi ogledala na steno priporočamo, da z ogledala odlepite to zaščitno folijo.

Parameter

Slog Moderno