Bela kuhinjska stenska ura

32,70 €
Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Koda izdelka: FLEZ27D

Ženske bi lahko govorile o tem, koliko časa preživijo v kuhinji in tudi kolikokrat pogledajo na uro. Da bo meso dobro pečeno in torta v pečici ne bi bila po nepotrebnem dolgo, je treba bolj kot kdaj koli prej paziti na čas. Ure v naši ponudbi so oblikovane tako, da se njihov stil in motiv, ki je na njih upodobljen, uskladita s kuhinjskim okoljem.

Izberite uro klasičnih oblik ali uro, ki je sestavljena iz več delov in tako tvori edinstveno obliko ali je del napisa. Skodelica kave, čajnik ali krožnik z jedilnim priborom, obešenim na steno, ni tradicionalna kuhinjska oprema. Vse stenske ure v izbranih motivih lahko enostavno postavite v kavarni ali restavraciji. Vse ure iz naše ponudbe delujejo tiho, kar pomeni, da jih ne slišite tiktakanja.

Širina: 30 cm

Višina: 30 cm

Debelina: 3 mm

Material ure je sestavljen iz akrilnega stekla, ki vsebuje tudi sijaj. Je zelo podoben klasičnemu steklu, s to razliko, da je precej lažji. Pri izdelavi se pazi na natančnost, temeljitost in natančnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na posamezne nastavitve.

Ura vsebuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje – brez učinka tiktakanja. Priložena je baterija AA.

Pri pakiranju ure smo zelo previdni, da vam bo blago dostavljeno nepoškodovano. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Parameter

Barva Bela
Motiv Realističen