Bencinska kosilnica z močjo 5,2 kW PM-KSS-700SH

-18%
Cena
384,20 €

Prvotna cena
467,60 €

Prihranite
18% (83,40 €)

Koda izdelka
POWPM0614

Pošiljamo v 24 urah.
kom

Bencinska kosilnica PM-KSS-700SH iz najnovejše serije je visokokakovostna kosilnica proizvajalca Powermat, ki bo postala odlična pomočnica na vašem vrtu. Kosilnica ima centralno nastavitev višine košnje v do 8 stopnjah , vse v enem gibanju, kar olajša prilagajanje kosilnice terenu, na katerem deluje. Ena njegovih ključnih lastnosti je funkcija mulčenja , ki bistveno izboljša stanje trate in podpira njeno rast. Postopek mulčenja traja manj časa kot košnja v koš (ne zahteva neprekinjenega praznjenja košare), sam poseg pa izvedemo z vgradnjo posebnega vložka v zadnji izpustni kanal in zapiranjem izpustnih kanalov. Kosilnica vsebuje tudi praktična držala za pijačo , ki jih boste zagotovo cenili med dolgotrajnim delom, še posebej v vročih poletnih dneh.

Kosilnica lahko upravlja do 5 načinov košnje:

  • Izmet zadaj
  • Zadnji izmet brez košare (pod kosilnico)
  • Stranski izmet
  • Mulčenje trave
  • Košnja z lastnim pogonom

Sama rezila kosilnice so izdelana iz visokokakovostnega kaljenega jekla z dolgo življenjsko dobo. Širok razpon rezanja do 510 mm omogoča udobno delo tudi na velikih parcelah. Zbirni koš s prostornino 60 L ima indikator polnosti koša. Samo kosilnico poganja 4-taktni motor z zgornjim ventilom OHV z največjo močjo 7 KM in prostornino 173 cm3. Za bencinski motor je značilna visoka učinkovitost in optimalno zgorevanje. Zahvaljujoč visoki trdnosti in kakovosti komponent motorja vam bo ta naprava služila več let. Praktičen dodatek je priključek za vodo s standardnim priključkom, ki se uporablja v večini cevi, zaradi česar je mogoče kosilnico očistiti, ne da bi jo morali dvigniti.

Funkcija samohodnega pogona zagotavlja večje udobje pri delu. Košnja goste trave ali na pobočju ne zahteva napora, saj kosilnica za premikanje uporablja lasten pogon. Sam okvir kosilnice je izdelan iz emajliranega jekla, odpornega proti koroziji. Poleg tega so kolesa opremljena s krogličnimi ležaji, ki zmanjšajo kotalni upor in znatno podaljšajo življenjsko dobo.

Tehnični parametri:

Vrsta pogona : samohodni

Tip motorja : z notranjim zgorevanjem, 4-taktni

Vrsta goriva : 95 neosvinčeni bencin

Učinkovita moč : 5,2 kW / 7 KM

Nazivna moč motorja : 3,2 kW / 4,3 KM

Nazivna hitrost motorja : 2800 vrt/min

Prostornina motorja : 173 cm3

Višina reza : 25-75 mm

Širina reza : 510 mm

Velikost koles (spredaj / zadaj): 8 '' (~ 203 cm) / 11 '' (~ 279 cm)

Prostornina rezervoarja za gorivo : 1,2 l

Prostornina rezervoarja za olje c​o​n​g​u​e : 0,6 l

Prostornina zbiralnika : 60 L

Material : kovina

Teža : 36,5 kg

Vrsta zaganjalnika : ročni

Deklarirana raven zvočnega tlaka LpA: 84,1 dB (A)

Izmerjena zvočna moč LwA: 95,7 dB (A)

Zajamčena raven zvočne moči LwA: 98 dB (A)

Učinkovite rešitve za moč - učinkovita zmogljivost motorja

Parameter

Barva Rumena