Bencinski motorni rezalnik PM-KS-600T s praktičnimi dodatki

145,10 €
Pošiljamo v 24 urah.
kom

Koda izdelka: POWPM0638

Motorna kosa znamke Powermat bo odličen pomočnik na vašem vrtu. Je profesionalna naprava za košnjo trave in grmičevja na vrtu ali sadovnjakih, opremljena z RedVib tehnologijo proti vibracijam, ki zmanjšuje tresljaje, ki nastanejo med samim delovanjem. Zahvaljujoč prefinjeni zasnovi, majhni teži in udobnemu traku , ki razbremeni roke in hrbtenico, je delo z motorno kosilnico veliko lažje in udobneje, ne da bi obremenili hrbtenico in ramena. Sam trak je opremljen z debelo plastično zaščito, ki ščiti boke pred odrgnino. Priročna nastavitev pasu omogoča, da se motorna kosa hitro prilagodi velikosti telesa uporabnika in želeni višini košnje od tal.

Paket vključuje tudi praktične dodatke:

  • Zaščitna maska
  • 2x avtomatska obrezovalna glava
  • Komplet servisnega orodja
  • Ščitnik s tremi zobmi za visoko in gosto travo
  • Udoben pas
  • Rezalna linija 2,4 mm 10 m
  • Rezervoar za mešanico olja in goriva
  • Zaščitne rokavice
  • Priročnik

Motorna kosa je opremljena z dvotaktnim motorjem s prostornino 49 cm3 z največjo močjo 6 KM . Zahvaljujoč uporabi centrifugalne sklopke s kakovostno oblogo, je delo z napravo zelo udobno in varno. Motor ima mehansko črpalko za gorivo, zahvaljujoč kateri po daljšem izklopu naprave potegnemo gorivo v uplinjač in tako se motor brez večjih naporov zažene. Priročno krmiljenje hitrosti na ročici za plin s protinamernim blokiranjem ter stikalom in funkcijo blokiranja hitrosti. Ročaj glave se lahko prosto vrti, kar olajša košnjo na težko dostopnih mestih.

Naprava zahteva gorivo v obliki mešanice 95-oktanskega bencina in olja za mešanice za 2-taktne motorje. Uporaba dveh obročev na batu zagotavlja dodatno tesnjenje in tudi izboljša zmogljivost motorja. Uporabniki sami bodo zagotovo cenili enostavno zamenjavo rezalnih pripomočkov in raven hrupa, ki je zaradi velike moči motorja izjemno nizka. Motorna kosa je opremljena z visokokakovostnim japonskim membranskim uplinjačjem Midori.

Tehnični parametri:

Proizvajalec : POWERMAT

Model : PM-KS-600T

Učinkovita moč : 4,4 kW / 6 KM

Tip motorja : 2-taktni

Največja hitrost : 11000 [rpm]

Hitrost v prostem teku: 2800-3200 [rpm]

Hitrost vrtenja: 2800-3200 [rpm]

Prostornina motorja : 49 cm3

Nazivna moč motorja : 1,65 kW / 2,2 KM

Širina reza : 420 mm

Premer rezalne plošče : 255 mm

Vrsta sklopke : centrifugalna sklopka

Vrsta uplinjača : diafragma

Vrsta vžigalne svečke : LD-L7T

Vžigalni sistem : CDI

Prostornina rezervoarja za gorivo : 1,2 l

Teža : 7,69 kg

Učinkovite rešitve za moč - učinkovita zmogljivost motorja

Parameter

Barva Rumena