Brezžične škarje za travo in grmičevje 3,6V 1,5Ah PM-ANTK-3,6T

-35%
Standard price 45,90 €. Prihranite 35% (16 €) 29,90 €
Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Koda izdelka: POWPM0946

Brezžične škarje za travo in grmičevje Powermat PM-ANTK-3,6T so nepogrešljiv pripomoček pri delu na vrtu. Končna obdelava robov trate še nikoli ni bila tako enostavna. Zahvaljujoč litij-ionski bateriji s kapaciteto 1500 mAh so zelo priročne, zato vam ni treba skrbeti za nepriročen kabel.

Ergonomski ročaj, prekrit s protizdrsno podlogo, skupaj z nizko težo omogoča udobno in varno delo. V kompletu dobite rezalnik za travo širine 83 mm in rezalnik za grmičevje dolžine 120 mm z razmikom med zobmi 6 mm. Zamenjava rezila se opravi s sistemom brez orodja, ki vam omogoča hitro zamenjavo škarij za travo s škarjami za grmičevje. Uporaba dveh nožev omogoča natančno oblikovanje robov trate in manjših grmov.

LED indikatorji

Učinkovita baterija omogoča dolgotrajno delovanje naprave. O stanju napolnjenosti akumulatorja boste izvedeli iz barvnih LED diod, ki svetijo, ko motor deluje.

Varstvo pri delu

V primeru nenamernega zagozditve rezil ali nujnega primera je na hrbtni strani škarij ključavnica, ki takoj izklopi motor in gibanje rezila. Če odstranite ključavnico iz vtičnice, motorja ni mogoče zagnati.

Enostavna zamenjava rezila

Zahvaljujoč vrtljivemu mehanizmu in gumbu za odpiranje spodnjega pokrova lahko enostavno zamenjate rezila za košnjo grmovja ali trave.

Vključeno v paket:

  • akumulatorske škarje
  • rezilo za grmovje
  • polnilec
  • priročnik

Tehnični parametri:

Napajanje škarij: baterija

Napajanje polnilnika: AC 230 V / 50 Hz

Napetost baterije: DC 3,6 V

Kapaciteta baterije: 1500 mAh

Vrsta baterije: litij-ionska

Hitrost brez obremenitve: 1100 vrt/min

Širina rezila za trave: 83 mm

Dolžina rezila za grmovje: 120 mm

Razmak med zobmi: 6 mm

Čas polnjenja: 3 - 5 [h]

Maksimalni čas delovanja: 40 minut