Brusilni stroj z močjo 150W 3-13 mm PM-ODW-150 - 150W PRO

-29%
Cena
58,90 €

Prvotna cena
83,30 €

Prihranite
29% (24,40 €)

Koda izdelka
POWPM0137

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Revolucionarni profesionalni vrtalni brusilnik Powermat PM-ODW-150 bo imel široko uporabo v vsakem domu in delavnici. Je delovno orodje, ki bo izpolnilo sanje vsakogar, ki ima težave z ostrenjem svedrov z običajnimi ročnimi brusilniki. Za primerjavo, to je skoraj popolnoma samodejno orodje, zasnovano tako, da je čim bolj priročno in natančno. Natančno določeni položaji za postavitev svedra ob brusilni kamen ne bodo dovolili, da bi se sved naostril napačno, kar se pogosto zgodi, če v ročnih brusilih ni ustreznih vodil. Ekonomično ostrenje spiralnih svedrov z dvema rezalnima robovoma. Enostavno ostrenje svedra - čisto, hitro in natančno. Enostavna zamenjava brusilnega kolesa. Robustno plastično ohišje z nedrsečimi nogami. Kakovostni diamantni brusilni kamni za popoln rez.

Orodje PM-ODW-150 je opremljeno z:

  • Nastavek za vrtalno glavo
  • Predal za vstavljanje glave in nastavitev ustreznega položaja brušenja.
  • Nastavek (odprtina za stransko brušenje) z določenim navorom za glavo za natančno ostrenje obeh strani svedra.
  • Nastavek (zgornja brusilna luknja) z določenim navorom za glavo za natančno poravnavo vrtalnega dleta na obeh straneh.
  • Posoda za kovinske ostružke in prah, ki nastane pri brušenju brusilnega kamna z vrtalnim materialom.
  • Gumijasti pokrovi, ki pokrivajo luknje za brušenje.

Adapter za nastavitev položaja svedra glede na natančno profilirana vodila za brusilne luknje odlikuje priročna vrtljiva objemka » primež«, ki jo je mogoče odviti in zategniti na podoben način kot pri vrtalnih glavah. Za vrtalnik je značilna majhna teža in spretnost, učinkovitost in vzdržljivost brusilnika, ki je na najvišji ravni. Podpira vse HSS svedre s premerom od 3 mm do 13 mm. Tako širok razpon velikosti vam omogoča ostrenje najpogosteje uporabljenih svedrov v tem primeru.

Tehnični parametri:

Napajanje: 230V / 50Hz

Moč: 150W

Neprekinjena hitrost vrtenja: 4800 vrt / min

Premer svedra: 3-13 mm

Kot ostrenja svedra: 118°

Najmanjša dolžina svedra: 60 mm

Tip brusilnega kolesa: kovinsko kolo z diamantno prevleko

Teža z embalažo: 2,67 kg

Parameter

Barva Rumena