Črna nalepka Ura za spalnico

39,30 €
Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Koda izdelka: FLEZ54A-1

Ali menite, da je ura na steni le zato, da nas obvešča o času? Odvrnili vas bomo od te misli in vam pokazali, kako lahko stenska ura naredi vaš dom prijetnejši in bolj udoben. Ponujamo vam široko paleto stenskih ur v različnih barvah, oblikah, velikostih in edinstvenih dizajnih. So tudi izjemen dekorativni dodatek, ki lahko izstopa na steni vaše dnevne sobe, kuhinje, spalnice ali hodnika. Meje njihove postavitve so neomejene.

Material, iz katerega so izdelani, zagotavlja njihovo nelomljivost, zato boste zadovoljni z njihovo dolgo življenjsko dobo. V naši ponudbi lahko izberete tudi stenske ure, ki jih lahko klasično obesite, ali tiste, ki jih lahko neposredno prilepite na steno. Zelo malo je potrebno, da bo stenska ura v središču pozornosti ne le vaše, temveč tudi vaših obiskovalcev ali gostov.

Širina: 50 cm

Višina: 50 cm

Debelina: 3 mm.

Material ure je sestavljen iz PMA - to je akrilno steklo, ki vsebuje tudi sijaj. Zelo je podobno klasičnemu steklu, le da je precej lažje. V proizvodnem procesu so upoštevane natančnost, temeljitost in točnost.

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Ura vključuje urni mehanizem, ki je opremljen s sodobno elektronsko napravo, ki zagotavlja tiho delovanje - brez učinka tiktakanja. Priložena je tudi baterija AA.

Pri pakiranju ure pazimo, da ne pride do poškodb in da vam blago dostavimo brez napak. Vsaka ura je pakirana v debeli kartonski škatli.

Parameter

Barva Črna
Slog Moderno