Dekorativno stensko ogledalo

Cena
44,60 €

Koda izdelka
FLEL80

Pošiljamo v 2-4 dneh
kom

Ob besedi ogledalo vsakdo takoj pomisli na dejavnosti, povezane z njegovo osnovno funkcijo, kot je preverjanje videza. Kaj pa bi rekli, če bi vam ponudili ogledala, ki bi služila kot dekorativni element v vašem domu? Dekorativna ogledala različnih oblik, vzorcev in velikosti bodo vašo notranjo opremo zlahka stilsko izpopolnila.

Našli boste ogledala, ki so na steno pritrjena kot samostojna enota, pa tudi ogledala, ki so sestavljena iz več ločenih delov. Te lahko na steno razporedite po želji. Vsako ogledalo tako ustvari edinstven in izviren dizajn v prostoru. Slika, ki jo ta ogledala odražajo, je rahlo popačena, zato jih ne priporočamo uporabljati kot nadomestilo za klasična ogledala, temveč kot dekorativni predmet. Dekorativna stenska ogledala so izdelana iz akrilnega stekla, kar pomeni, da so lahka, nelomljiva in enostavna za uporabo.

Višina: 67 cm

Širina: 70 cm

Debelina: 3 mm

Število delov: 1

Okrasna ogledala so izdelana iz italijanskega akrilnega stekla. Ogledala so lahka, nelomljiva, odsev v njih pa je rahlo popačen. Ta ogledala so primerna samo za dekorativne namene.

c

Upoštevajte, da vsak računalnik prikazuje barve glede na individualne nastavitve.

Zaščita materiala in montaža: Ogledalo je enostavno pritrditi na steno z močnim dvostranskim lepilnim trakom, ki se nahaja na zadnji strani ogledala. Šablona in navodila, ki so priložena v paketu, vam bodo pomagala doseči popoln in natančen okras. Na površini ogledala je nalepljena tudi zaščitna folija, ki zagotavlja, da se ogledalo v škatli ne bo opraskalo. Po namestitvi ogledala na steno priporočamo, da z ogledala odlepite to zaščitno folijo.

nn

Embalaža: Poskrbimo, da naročeno blago prejmete brez poškodb. Zato ogledala pakiramo v debelo kartonsko škatlo.

vv

Parameter

Motiv Sodobno